Μακαμπι Παναθηναικοσ : EUROLEAGUE: Δύσκολη αποστολή για τη / Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης.

Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 . Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης. Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη .

Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Kos Club - Gate 13: PANATHINAIKOS - odense (2/8/2011)
Kos Club - Gate 13: PANATHINAIKOS - odense (2/8/2011) from 2.bp.blogspot.com
Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 . Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης.

Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ .

Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης. Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 .

Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 . Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης.

Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . KosmosNews: Μπάσκετ Η κλήρωση της
KosmosNews: Μπάσκετ Η κλήρωση της from 3.bp.blogspot.com
Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 . Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης. Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ .

Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη .

Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης. Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 .

Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης. Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 . Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds).

Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Οι 10 οι καλοί (της Euroleague) !!! , by Breed
Οι 10 οι καλοί (της Euroleague) !!! , by Breed from www.euroleague.net
Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 . Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης. Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ .

Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη .

Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης. Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 .

Μακαμπι Παναθηναικοσ : EUROLEAGUE: Î"ύσκολη αποστολή για τη / Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης.. Επική αντεπίθεση για να πάρει τη νίκη, αλλά… (vds). Αγνωριστος για ενα ημιχρονο, προσπαθησε στην επαναληψη αλλα ηταν αργα… από trifilara 21/10/2021 22:54 . Οι πράσινοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μάζεψαν τη . Όσον αφορά την πιο μεγάλη σε έκταση εκτός έδρας νίκη του παναθηναϊκού επί της μακάμπι, η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να πάμε και πολύ . Συμφώνησε και συνεχίζει στη χάποελ τελ αβίβ ο καστρίτης.